MENY

Vi tilbyr en snacks-, kvelds- og barnemeny.
I tillegg til forrett, hovedrett, sideretter og dessert.
Kjøkkenet holder åpent frem til kl. 21, og kl. 19 på søndager.

Bestill bord her.
Snacks meny

Serveres fra 15.00-21.00

FOSSEN`S NØTTEBLANDING  |  69,-
Fossen`s mixed nuts
Fossen`s mixed nuts

Allergener: Nøtter (alle)

OLIVEN  |  59,-
Olives
Olives

CHARCUTERIE OG OST  |  199,-
Brød, tapenade og chornichon
Charcuterie and cheese with bread, tapenade and chornichons

Allergener: fisk, hvete, sulfitt

BACON- OG OSTECROQUETTE  |  99,-
Estragonmajones
Bacon and cheese croquette with tarragon mayonnaise

Allergener: egg, hvete, melk, sennep, sulfitt

POTETCHIPS MED RØMME OG ØRRETROGN  |  129,-
Potetchips med rømme og ørretrogn
Potatochips with sourcream and trout roe

Allergener: fisk, melk

Kveldsmeny
Serveres fra 15,00-21.00


Forrett

SKOGSOPPSUPPE  |  169,-
Confitert kantarell, pisket rømme, jordskokkchips
Confit chanterelle, whipped sour cream, jerusalem aritchoke chips

Allergener: melk, sulfitt

FOSSEN'S BETETARTAR  |  169,-
Kapers, Estragonmajones, syltet bete, chevre og ristet hasselnøtt
Capers, Tarragon mayonnaise, pickled beats, hazzelnuts

Allergener: egg, hasselnøtt, melk, sennep, sulfitt

TARTAR AV OKSE  |  249/299,-
Sopp, cornichons, kyllingskinn og steinsoppmajonés
Beef tartare with mushroom, cornichons, chicken skin and porcini mayonnaise

Allergener: egg, sennep, soya, sulfitt

KVEITE CHEVICE   |  199,-
Søtpotetkrem, kiwi, granateple, gigant mais
Sweet potato, kiwi, pomegranate, corn nuts

Allergener: melk, sulfitt, fisk, selleri

Hovedrett

MOULES FRITES  |  309,-
Blåskjell, Chili, løk, ingefær, hvitløk, hvitvin,kokos melk, aioli, pommes frites.
Mussels, Chili, onion, ginger, garlic, white wine ,coconut milk, aioli pommes frites

Allergener: bløtdyr, egg, sulfitt.

BLACK ANGUS ENTRECÔTE ca 250g  |  399,-
Bearnaise, gulrotkrem, hericot verts, syltet løk, pommes frites.
Bearnaise, carrot pure, hericot verts,pickled onion, pommes frites.

Allergener: egg, melk, sulfitt

BURGER AV STORFE  |  249,-
Cheddar, dressing, bacon- og løkmarmelade
Beef burger with cheddar, dressing, bacon and onion marmelade

Allergener: egg, hvete, melk, selleri, sulfitt

BLACK ANGUS STEKT YTREFILET AV STORFE ca 200g  |  399,-
Bearnaise, gulrotkrem, hericot verts, syltet løk, pommes frites
Bearnaise, carrot pure, hericot verts,pickled onion, pommes frites.

Allergener: melk, egg, sulfitt

PANNESTEKT KVEITE   |  399,-
Brunet smør, mandler, kapers, brokkolini, fennikel salat, potet pure.
Beurre noisette, almonds, capers, broccolini, fennel salad, potato pure.

Allergener: melk, mandler, fisk

LAMME CARRÈ   |  429,-
Honning glaserte rotgrønnsaker, potet pure, rosmarin saus
Honey glazed root vegetables, potato pure, rosemary sauce.

Allergener: melk, sulfitt, selleri

PASTA  |  199,-
Okseragu og parmigiano
Pasta with beef ragu and parmigiano

Allergener: egg, hvete, melk, selleri, sulfitt

VEGETAR PASTA  |  199,-
Tomatsaus, sopp, hericot verts, parmigiano.
Tomatosaus, mushroom, hericot verts, parmigiano.

Allergener: egg, hvete, melk,

Sideretter

Barnemeny
Denne rett serveres kun til barn opp til 13år. I tillegg kan voksenrettene
bestilles i barneporsjon til halv pris.
This dish is only served to children up to 13 years of age. In addition. All dishes on the regular menu can
also be ordered as half price portions for children

DAGENS ISKULE  |  39,-
En kule med topping

Allergener: (spør servitøren)

PASTA  |  139,-
Okseragu og parmigiano
Pasta with beef ragu and parmigiano

Allergener: egg, hvete, melk, selleri, sulfitt

Dessert

HASSELNØTT CRÈME BRÛLÉE  |  169,-
Bringebær og sjokolade
Hazelnut crème brûlée with raspberry and chocolate

Allergener: egg, hasselnøtt, melk, soya

CAMEMBERT FRA RYGGE MEIERI   |  179,-
Pære- og ingefær chutney og sesamknekke
Camembert from Rygge dairy with pear and ginger chutney and sesame crunch

Allergener: hvete, melk, sulfitt

PASJONSFRUKT OSTEKAKE   |  169,-
Mandel og bringebær
Passionfruit cheese cake with almond and raspberry

Allergener: egg, mandel, melk

DAGENS ISKULER  |  99,-
To kuler med topping

Allergener: spør servitøren / ask waiter